Wie zijn wij?

Dé Letselschadehulpdienst is een uniek gezamenlijk initiatief in de veranderende dienstverlening binnen verzekeringsland. Onder de handelsnaam Dé Letselschadehulpdienst werken Sedgwick en MetZorg intensief samen.

Waarom doen wij wat we doen?
Omdat wij slachtoffers van letselschade een optimale uitgangssituatie willen bieden voor fysiek en mentaal herstel. Door het accent te verleggen van financiële genoegdoening naar persoonlijke aandacht en praktische hulp veranderen we de mindset van alle betrokkenen. We helpen slachtoffers om niet te blijven hangen in het letselschadeproces maar zich te richten op de toekomst, op herstel en doorgaan met leven.

Hoe doen we dat?
Wij bieden hulp in natura. Praktische hulp, zodat in de thuissituatie van het slachtoffer alles gewoon door kan gaan. Daarnaast nemen wij het voortouw in de toonzetting van het letselschadeproces. Vanaf dag één communiceren wij op niet-polariserende wijze met alle betrokken partijen. Wij deëscaleren, dejuridiseren en demedicaliseren. Daardoor verleggen wij de aandacht van het letselschadeproces naar het slachtoffer.

Wat doen we dan?
Wij helpen slachtoffers in de actue fase direct na een ongeval.

Meer informatie?
U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 088 28 66 700 of zie onderstaande flyers met meer informatie over de dienstverlening van Dé Letselschadehulpdienst.

Flyer - Dé Letselschadehulpdienst - De belanghebbende

Flyer - Dé Letselschadehulpdienst - Verzekeraar belangenbehartiger