Wat doen wij?

Ons doel
Dé Letselschadehulpdienst levert direct na een ongeval de noodzakelijke hulp en ondersteuning. Daarmee bevorderen wij de zelfredzaamheid van de hulpvrager. Daarnaast kan Dé Letselschadehulpdienst ook worden ingeschakeld om de taken van de familie/kennissenkring over te nemen mocht het herstel langer duren.

Onze dienstverlening
‘Natuurlijk helpen’ is onze slagzin. Dat noemen we niet voor niets zo. We helpen in de breedste zin van het woord. Én vanaf het eerste moment. Juist dan is het belangrijk dat er passende maatregelen worden getroffen zodat een gezin of belanghebbende zich geen zorgen hoeft te maken over de dagelijkse beslommeringen. Of het nu gaat om hulp in de mobiliteit, hulp in de huishouding of wachttijdbemiddeling bij een second opinion. Wij organiseren de hulp in natura. Hieronder ziet u een overzicht van onze dienstverlening.

Hulpcategorieën
Wij bieden ondersteuning op het gebied van zorg, algemene dagelijkse verzorging en sociale omgeving. Zie onderstaande categorieën voor meer uitleg.

Zorg
Algemene dagelijkse verzorging
Sociale omgeving

 Dé Letselschadehulpdienst kan een belanghebbende onder andere voorzien in bovenstaande hulpvragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Geen vraag is te gek!