De Hulpcoördinatoren

Bij een nieuwe hulpvraag kan er direct telefonisch contact met onze hulpcoördinatoren worden opgenomen.  Zij zijn bereikbaar op 088 2866 700. U komt dan rechtstreeks in contact met onze binnenhuco's. Zij stellen zich graag aan u voor!

Lisette Bruins
Ik ben sinds 2016 werkzaam hij Dé LSHD. Na het HAVO ben ik HBO-Rechten gaan studeren, waarna ik vervolgens mijn Master Nederlands Recht heb gehaald aan de Universiteit van Groningen. Tijdens de studie werkte ik al bij Sedgwick (toen Intrust). Zodoende ben ik in aanraking gekomen met Dé LSHD. Een luisterend oor bieden en mensen praktisch helpen geeft veel voldoening. Vanuit mijn juridische achtergrond kan ik mij goed verplaatsen in de verschillende posities van de betrokken partijen!

Hannah van Bommel
Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Dé LSHD. Daarvoor heb ik bij verschillende verzekeraars gewerkt. Hierdoor is de werkwijze van de diverse opdrachtgevers mij bekend. Het helpen van belanghebbende 'in nood' is erg dankbaar werk, ook het meedenken in oplossingen voor de invulling van de praktische ondersteuning is zeer uitdagend. Omdat iedere hulpbehoefte anders is, is geen dag hetzelfde!

Donna van Leeuwen
Per september 2018 ben ik werkzaam bij Dé LSHD. Hiervoor heb ik gewerkt bij verschillende verzekeraars. Ik vind het fijn om mensen te ondersteunen en hulp en advies te bieden. Niet alleen het bieden van een praktische oplossing, maar vooral het zoeken naar de best mogelijke oplossing voor alle betrokkenen geeft mij veel voldoening.

Stéphanie Verbeek 
Met veel enthousiasme ben ik in maart 2020 gestart bij dé Letselschadehulpdienst. Ik heb een dienstverlenende achtergrond. Ik heb bijna 9 jaar gewerkt voor een grote uitzendorganisatie waarin ik bemiddelde tussen vraag en aanbod in werk. Doordat mijn functie door specialisaties steeds kleiner werd, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Na overbrugging bij een IT bedrijf, vond ik de uitdaging in het coördineren van hulp. Geen dossier, gesprek en hulpbehoefte is hetzelfde. En soms vraagt de 1 wat meer creativiteit dan een ander. Om op deze manier iets te mogen betekenen voor een belanghebbende en opdrachtgever vind ik erg leuk.  


Van links naar rechts: Lisette, Hannah, Donna