Algemene dagelijkse verzorging

Dé Letselschadehulpdienst kan voorzien in de volgende hulpbehoeften:

Huishoudelijke hulp en boodschappenservice
Op het moment dat een belanghebbende niet meer in staat is om het huishouden zelf te kunnen uitvoeren dan kan Dé Letselschadehulpdienst een aangesloten huishoudelijke hulporganisatie inschakelen. Denk hierbij aan werkzaamheden als het schoonmaken van de woning, het bereiden van maaltijden, het doen van de was en het verschonen van bedden. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp ook de boodschappen verzorgen voor belanghebbende.

Mobiliteitshulpmiddelen
Indien belanghebbende niet mobiel is kan Dé Letselschadehulpdienst zorgdragen voor het tijdelijk huren van mobiliteitsmiddelen. Door ons grote netwerk zijn wij in staat, snel hulpmiddelen voor belanghebbende te regelen. Denk bijvoorbeeld aan een rolstoel, krukken, rollator, traplift of een scootmobiel.

Ondersteuning mantelzorg
Biedt een familielid of kennis uit de nabije omgeving een belanghebbende mantelzorg dan kan Dé Letselschadehulpdienst hierin ondersteunen. Denk hierbij aan advies over de verzorging of hulp bij het organiseren van de zorg. Daarnaast kan Dé Letselschadehulpdienst de mantelzorger ontlasten door het inzetten van tijdelijke externe hulp.

Toegankelijkheid van woning
Er is niets fijner voor het slachtoffer dan in zijn eigen, vertrouwde omgeving te kunnen herstellen. De specialisten van Dé Letselschadehulpdienst kunnen ondersteuning bieden op het gebiedt van tijdelijke toegankelijkheid. U kunt hierbij denken aan een traplift, drempelhulpen of een aangepaste douchecabine.

Staat uw hulpvraag er niet bij? Bel ons gerust en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden voor een passende oplossing. Dé Letselschadehulpdienst is gericht op maatwerk!