• Pleidooi Beginsel 0

  Pleidooi Beginsel 0

  Geplaatst op 14 mei 2019
  De Gedragscode Behandeling Letselschade start met het wijzen van slachtoffers op het recht van inschakeling van een belangenbehartiger. Martin de Haan en Toine Raasveld, beiden initiatiefnemers van Dé Letselschadehulpdienst, pleiten voor toevoeging van een ‘beginsel 0’ aan de code. Dit beginsel zou moeten starten met de vraag aan het slachtoffer: “Wat heeft u nodig?”
 • Nieuwsbrief Dé Letselschadehulpdienst februari 2019

  Nieuwsbrief Dé Letselschadehulpdienst februari 2019

  Geplaatst op 1 februari 2019
  De nieuwsbrief staat in het teken van de Wmo, er is de afgelopen tijd veel gewijzigd op dit gebied. Tijd om u kort bij te praten! Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u een hulpvraag bij ons onder de aandacht brengen? Mail naar help@deletselschadehulpdienst.nl of bel naar 088-2866700.
 • Dirk Walinga (InShared) over de samenwerking met Dé Letselschadehulpdienst

  Dirk Walinga (InShared) over de samenwerking met Dé Letselschadehulpdienst

  Geplaatst op 1 februari 2018
  "Na een ongeval staat het leven van letselslachtoffers vaak op z'n kop. Het is dan ook zaak om mensen zo snel mogelijk op weg te helpen, waarbij ik zeker een rol weggelegd zie voor ons als verzekeraar. Dat moet je niet alleen aan de belangenbehartiger overlaten".
 • Initiatief Dé Letselschadehulpdienst door meerdere verzekeraars omarmd

  Initiatief Dé Letselschadehulpdienst door meerdere verzekeraars omarmd

  Geplaatst op 16 december 2016
  Dé Letselschadehulpdienst, het vorig jaar oktober geïnitieerde initiatief van inTrust Nederland (Cunningham Lindsey) en MetZorg (Raasveld Expertise) dat in een vroeg stadium praktische hulp, voorzieningen/diensten en ondersteuning biedt aan letselschadeslachtoffers na een ongeval, wordt inmiddels door meerdere verzekeraars en andere partijen in de letselbranche omarmd.
 • 1 jarig bestaan Dé Letselschadehulpdienst een feit

  1 jarig bestaan Dé Letselschadehulpdienst een feit

  Geplaatst op 1 oktober 2016
  In oktober 2015 zijn wij vol enthousiasme begonnen om direct praktische hulp te regelen voor letselschade slachtoffers. Na 12 maanden actief te zijn durven wij wel te stellen dat het een vliegende start is geweest. Van start-up naar bekende partij in de markt binnen 12 maanden; wij zijn er trots op!